Vitruvi Tenant Improvement

Renewing our Heritage for Future Business

Previously a video editing business, our client wanted a complete upgrade of this new business space, while retaining the character and look. There was a tight time frame and limited budget, but both were accomplished with stellar results.

Working closely with the Design Team and the clients, we were able to completely renew this space. Existing brick walls were retained, as were the large, 24 by 24-inch existing posts.  Interior walls were added and subtracted to accommodate the new office layout. Upgrades were done to electrical to meet current ASHRAE standards and included upgrading all the lighting to LED lights. Mechanical components were moved and upgraded.

The existing kitchen was dark and outdated, but we were able to reuse the boxes and doors, and then the exteriors were resprayed. The renewed kitchen looks great, services the staff perfectly and held the budget.

This tenant improvement project included a large amount of custom millwork. One of the challenges was the weight of the millwork and curved doors, which needed extra support and careful handling. Washrooms were all new and custom built.

Visited 1 times, 1 visit(s) today